09-03-2015: Få fremmødte sikrede godt fynsk kredsmøde

Selvom det var småt med deltagerantallet, blev kredsmødet i kreds 5 en god oplevelse for de fremmødte. Der var den klassiske beretning fra kredsformand Georg G. Jensen, enkelte panderynker og så blev Syddansk Akademisk Jagtforening valgt til Årets Jagtforening.

09-03-2015: Få fremmødte sikrede godt fynsk kredsmøde

06-03-2015: Husk emner til Naturprisen 2015

Husk at der er åbnet for indstillinger til Naturprisen 2015. I år er temaet den brede natur. Indstillingsskemaet finder du på Jægerforbundets hjemmeside, og det skal udfyldes elektronisk. I år er der krav om, at der medsendes minimum tre fotos til indstillingen. Landsvinderen belønnes med en pengepræmie på kr. 20.000. Måske det var noget for dig?

05-03-2015: Kreds 3 går frem

Kreds 3 afholdte tirsdag aften deres kredsmøde på Sabro kro. Der var fokus på god tone mellem medlemmer, en stærk kreds med stigende medlemstal og en god sund økonomi. Alt i alt en god aften for de fremmødte, der også fik lejlighed til at stille spørgsmål til formanden og direktøren i Danmarks Jægerforbund.

05-03-2015: Kreds 3 går frem