25-03-2015: Halv sejr hos politiet

Politiet har i dag lovet Danmarks Jægerforbund og Danmarks Våbenhandlerforening, at våbenkontoret i ACØ bruger ekstra ressourcer og maksimale sagsbehandlingstider på 4 uger. Ikke tilfredsstillende, siger formand Claus Lind Christensen, som dog kalder det en begyndelse.

24-03-2015: Ornitologer og jægere samarbejder om lovlig fældefangst

En aktuel sag om ulovlig anvendelse af fælder på Sydfyn giver anledning til fælles fodslag mellem DOF og DJ. Danmarks Jægerforbund har i samarbejde Dansk Ornitologisk Forening udarbejdet en folder, der guider til korrekt og lovlig brug af fælder, og de to foreninger gør nu i fælleskab opmærksom på, at det er i alles interesse at reglerne overholdes.

24-03-2015: Ny nationalpark er blevet indviet

På forårsjævndøgn, lørdag den 21. marts, blev nationalparken Skjoldungernes Land indviet. Der var royalt besøg fra kronprinsen, som fik følge af miljøminister Kirsten Brosbøl og områdets borgmestre. De kunne indtage nationalparkens flotte natur fra søsiden, inden de officielt klippede snoren, til et arrangement hvor også Danmarks Jægerforbund var repræsenteret.