29-04-2015: Bævere i mandtal

Naturstyrelsen har afholdt deres forårstælling af bævere, nu på tre forskellige lokaliteter i Danmark. Både på Klosterheden, som var første sted, hvor der blev udsat bævere i 1999, men også i Himmerland, hvortil bæverne fra Klosterheden har bredt sig, samt ved Arresø, hvor der blev udsat bævere i 2009. 213 dyr blev det til - 10 mere end sidste år.

29-04-2015: Bævere i mandtal

28-04-2015: Danmarks største jagthundetræningsområde

Fredag, den 17. april kunne den nystartede forening, Elmelund Jagthundetræningsklub, holde Åbent Hus i Elmelund.

28-04-2015: Miljøministeren: Antallet af bramgæs skal under kontrol

I en netop udsendt pressemeddelelse offentliggør miljøministeren, at man vil styrke den internationale forvaltning af bramgæs. Indledningsvist bliver der givet tilladelse til at regulere flere bramgæs på de danske marker.