26-03-2015: Tak, Dan Jørgensen

Danmarks Jægerforbund har i årevis kæmpet for at få fjernet nogle ulogiske regler, der har stået i vejen for at skabe mere natur på markarealerne. Nu har fødevareminister Dan Jørgensen meldt ud, at reglerne laves om.

25-03-2015: Halv sejr hos politiet

Politiet har i dag lovet Danmarks Jægerforbund og Danmarks Våbenhandlerforening, at våbenkontoret i ACØ bruger ekstra ressourcer og maksimale sagsbehandlingstider på 4 uger. Ikke tilfredsstillende, siger formand Claus Lind Christensen, som dog kalder det en begyndelse.

24-03-2015: Ornitologer og jægere samarbejder om lovlig fældefangst

En aktuel sag om ulovlig anvendelse af fælder på Sydfyn giver anledning til fælles fodslag mellem DOF og DJ. Danmarks Jægerforbund har i samarbejde Dansk Ornitologisk Forening udarbejdet en folder, der guider til korrekt og lovlig brug af fælder, og de to foreninger gør nu i fælleskab opmærksom på, at det er i alles interesse at reglerne overholdes.