09-05-2015: Jagt er aktiv naturforvaltning

Så er Danmarks Jægerforbunds repræsentantskabsmøde i Kolding slut. Stemningen har været god og konstruktiv med anerkendende input til beretningen om det forløbne år. Knap var tonerne fra Broby Blæsernes skinnende jagthorn forstummet, før Jægerforbundets formand, Claus Lind Christensen, indledte sin beretning på en helt ny måde i år. Det skete med en film, der viste de tre forvaltningssøjler, som Jægerforbundets faglige arbejde er baseret på.

09-05-2015: Jagt er aktiv naturforvaltning

09-05-2015: Askov/Malt Jagtforening kåret til Årets jagtforening

På Danmarks Jægerforbunds repræsentantskabsmøde i Kolding er det netop blevet meddelt hvem, der har vundet hæderen som Årets jagtforening. Valget er faldet på Askov/Malt Jagtforening fra kreds 4. I dysten om at blive Årets jagtforening var der sammenlignet med tidligere år meget høj score blandt de fire første. Askov/Malt Jagtforening vandt med 82 point ud af 100 mulige.

07-05-2015: Så kan Kalø-købet effektueres

Folketingets Finansudvalg godkendte i dag miljøministerens indstilling om at sælge et område på Molsvej 34, Rønde, til DJ administration A/S, som er Jægerforbundets ejendomsselskab. Dermed faldt den sidste betingelse på plads i den købsaftale, der ligger til grund for indstillingen.