02-06-2015: Vildfaren kugle rammer mand

Tirsdag den 2. juni 2015 blev vi af en af vores lokalforeningsformænd i Danmarks Jægerforbund gjort opmærksom på, at der i Odder syd for Århus var sket en ulykke, hvor en mand var ramt af et projektil cal. 22. Manden var blevet ramt oveni hovedet, hvor kuglen trængt ind under huden.

29-05-2015: Hold igen med saven

Det Internationale Råd for Jagt og Vildtbevarelse (CIC) har indført nye regler for opmåling af jagttrofæer. Fremover er det de samme opmålingsregler, der gælder over hele verden. Det betyder, at danske jægere skal holde igen med saven, hvis man vil have trofæerne opmålt.

27-05-2015: Valg i Danmark

I dag har Statsminister Helle Thorning-Schmidt udskrevet folketingsvalg. Danskerne skal til stemmeurnerne torsdag den 18. juni 2015. Danmarks Jægerforbund er naturligvis klar til at blande sig i valgkampen for at sikre, at budskaberne om mest mulig jagt og natur bliver hørt.