02-05-2019: Godt nyt til kommende jægere: Regler for Jagtprøven skal være mere enkle

Fremover skal det være lettere at tage jagttegn - ikke forstået sådan, at kravene til aspiranternes færdigheder slækkes. Det handler i stedet om at lue ud i bureaukratiet og slippe af med uhensigtsmæssige regler.

02-05-2019: Danmarks Jægerforbund og de gravsøgende jagthunde

Danmarks Jægerforbund har i samarbejde med flere af de gravsøgende specialklubber udarbejdet en nyt koncept med mulighed for indlæring, uddannelse og vedligeholdelse af de gravsøgende jagthunde.

01-05-2019: Friluftsrådet har valgt ny formand

På gårsdagens generalforsamling i Friluftsrådet blev Niels-Christian Levin Hansen valgt som ny formand. Han afløser Lars Mortensen, der har siddet på posten i 16 år. Jægerforbundets kandidat til bestyrelsen fik desværre ikke stemmer nok til genvalg.

30-04-2019: Jagtreportage fra hensidan: Buk og bæver

For de fleste danske jægere er den svenske bukkejagt forbundet med brunstjagt i sensommeren med premiere den 16. august. Men i enkelte svenske län går bukkejagten ind allerede den 1. maj, og det skaber et unikt vindue, da jagtsæsonen på buk og bæver overlapper med 8-10 dage.

30-04-2019: Maj-udgaven af magasinet Jæger er udkommet

Så er den nye udgave af Jæger på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Læs et gratis uddrag online.

30-04-2019: Jægerforbundet deltager i årets Skovfestival

Skoven er det sejeste sted! Det er budskabet når årets Skovfestival løber af stablen i weekenden. Iblandt de mange aktører er Danmarks Jægerforbund selvfølgelig på pletten – både med bueskydning og frivillige Bliv NaturligVis-formidlere.

29-04-2019: Lydpotte eller gasgenerator?

Såvel lyddæmpere som mundingsbremser rummer fordele og ulemper. Nogle vil mene, at dæmperen har overflødiggjort bremsen. Forholder det sig sådan?

29-04-2019: Projekt Rød glente i Østjylland 2019-2020

Østjysk Biologisk Forening oprettede Projekt Rød glente i Østjylland i 2016 og fortsætter i 2019 og 2020. Hovedformål er kortlægning af ynglebestanden, og du kan hjælpe med indsamling af observationer.