25-02-2019: DJ arbejder aktivt for bedre vilkår for Strand- og Havjagten

Danmarks Jægerforbund arbejder hele tiden for at sikre såvel retten til jagt som grundlaget for jagt.

25-02-2019: Hvad med vildsvinene?

80 videbegærlige sønderjyske jægere var mødt op, da Danmarks Jægerforbund og Landbrug & Fødevarer holdt møde om vildsvin og vildsvineforvaltning i Åbenrå. Her delte to tyske eksperter ud af deres viden, og mødedeltagerne fik også en status på den aktuelle danske indsats i kampen mod den kontroversielle, men også meget tilpasningsdygtige art.

25-02-2019: Temadag om regulering af mårhund og lokkejagt på ræv

Nu står der februar i kalenderen og det betyder, at det er nu man for alvor skal til at have arbejdshandskerne på når det gælder regulering af mårhund og ræv.

25-02-2019: Foråret er på vej

Marts måned og dermed også foråret, lurer lige om hjørnet. De første lærker og viber er allerede ankommet og markvildtet er også begyndt at røre på sig.

22-02-2019: Test formen med den frivillige jagtprøve

Undervisningssæsonen for jagttegn er godt i gang, og inden længe skal en række kommende jægere igennem nåleøjet ved jagtprøven. Vil du øge din chance for at bestå, kan du teste nerver og evner ved den frivillige jagtprøve.

22-02-2019: Få gratis udgave af Jagttegn og bliv oprettet som kunde med login i SEGES' nye netbutik

Hvis du bruger Jagttegn som det primære undervisningsmateriale, kan du få et gratis eksemplar af bogen. Udfyld og send formularen, så sender vi den nyeste udgave af bogen til dig uden beregning.

22-02-2019: Stor opbakning til foredragsaften i markvildtets tegn

Der var stort fremmøde fra både nær og fjern, da Ballum Jagtforening i midten af februar havde inviteret til foredragsaften med særligt fokus på markvildt og agerhøns.

22-02-2019: Bundne signaler til FM er nu offentliggjort

De udtrukket signaler til Forbundsmesterskabet i jagthorn 2019 er nu tilgængelige på blæsjagthorn.dk.