05-09-2018: Ny svensk FACE-præsident

På dagens FACE-generalforsamling blev formanden for det svenske jægerforbund, Torbjørn Larsson, valgt til ny præsident for FACE for den kommende treårige periode.

05-09-2018: Husk sikkerheden, når du tager på jagt

I forbindelse med at den nye jagtsæson er gået igang, er det en god idé at sikre dig, at du har det relevante sikkerhedsudstyr. Hvis ikke kan du bestille det gratis her (det koster porto).

05-09-2018: Første danske kronhjort med bue

Den så vidt vides første danske hjort, er blevet nedlagt med bue. Læs hele historien her.

04-09-2018: Danske rovfugle ikke forurenet med bly

Ny dansk undersøgelse viser, at danske rovfugle ikke er belastet af tungmetaller. Årsagen skyldes formentligt, at blyhagl har været forbudt i Danmark siden 1996.

04-09-2018: Nu er det tid til årets medlemsundersøgelse

Vi har netop udsendt vores årlige medlemsundersøgelse til de medlemmer, vi har kontaktoplysningerne på. Vi sætter stor pris på vores medlemmer, og jo mere vi ved om dem, jo bedre en organisation kan vi skabe. Vi håber derfor, at så mange som muligt vil deltage i undersøgelsen.

04-09-2018: Skydetider for FM i Jagtfeltskydning 2018 offentliggjort

Skydetider for FM i Jagtfeltskydning 2018 offentliggjort

03-09-2018: Vildsvinehegnet har fået endelig godkendelse

Opførelsen af det omstridte vildsvinehegn langs den dansk/tyske grænse er blevet endelig godkendt af Naturstyrelsen. Hegnet står efter planen opført i slutningen af 2019. Danmarks Jægerforbund stiller sig kritisk overfor, om hegnet får den ønskede effekt.

03-09-2018: Studerende får masser af viden om vildtpleje og vildtforvaltning på sommerkursus i Jagtens Hus

Jagtens Hus, Vildtforvaltningsskolen danner i disse dage rammen for et tre ugers kursus for studerende fra Skovskolen IGN, Københavns Universitet. Kurset er et samarbejde mellem Skovskolen og Vildtforvaltningsskolen, Danmarks Jægerforbund inden for vildtpleje og vildtforvaltning, og undervises primært af medarbejdere fra Danmarks Jægerforbund.