03-06-2016: Ulve i Danmark: Fra fyrre til fire match i den tyske database

DCE Aarhus Universitet har nedjusteret antallet af sikre fund af ulve i Danmark til blot fire. Hvorfor gik bedømmelsen så galt?

03-06-2016: Dagsorden til junis VFR-møde

Vildtforvaltningsrådet afholder sit næste møde den 14. juni. Dagsordenen til mødet er nu offentliggjort, og helt som vi plejer, kommenterer vi forud for mødet på de enkelte dagsordenspunkter. Ét punkt, nemlig den endelige beslutning om den fremtidige kronvildtforvaltning, vil helt sikkert interessere mange jægere.

03-06-2016: Høring om hjortevildt

Thomas Danielsen, der er medlem af Folketinget for partiet Venstre, har indkaldt til en offentlig høring om forvaltning af kronvildt. Høringen finder sted på Christiansborg den 24. august.