19-04-2016: En sejr for jagten i EU

I EU-Parlamentet er en gruppe jagtmodstandere mislykket med at skaffe 376 underskrifter blandt parlamentsmedlemmerne til en såkaldt ”written declaration" om et forbud mod at importere jagttrofæer til EU.

19-04-2016: Ændringer i aktivitetskalenderen

Det har været svært at få alle behov til at mødes i vores kalender. Derfor har vi lavet nogle små ændringer, og alle begivenheder kan nu findes under Det sker i DJ.

18-04-2016: Helligdom eller ressource?

Det er temaet, når Hørring Kommune inviterer til Danmarks første folkemøde om naturen i Danmark. Arrangementet hedder Naturmødet og afholdes i Hirtshals den sidste weekend i maj. Danmarks Jægerforbund er naturligvis med, og du er også inviteret.