05-05-2016: Årets bukketopti: Lutter guld

Som vanligt er der i majudgaven af Jæger, Danmarks Jægerforbunds medlemsblad, en toptiliste over de 10 største bukke, der er nedlagt i Danmark i sidste sæson og opmålt af Jægerforbundet.

04-05-2016: FM i nordisk kombinationsskydning

Danmarks Jægerforbunds forbundsmesterskab i nordisk kombinationsskydning afholdes i år på Vesthimmerlands Skydecenter - nord for Viborg

04-05-2016: Forbundsmesterskab i Jagthorn 2016

Danmarks Jægerforbunds årlige forbundsmesterskab i jagthornsblæsning afholdes i år på det smukke herregaardsmuseum Gl. Estrup, beliggende på norddjursland.