27-06-2018: Tilmeld dig jagthundeinstruktør-uddannelsen øst for Storebælt

Flere og flere jagtforeninger oplever en voksende interesse for deres hundetræning. Mangler jeres forening nye instruktører, er der netop nu åben for tilmelding til jagthundeinstruktøruddannelsen.

27-06-2018: Tilmeld dig jagthundeinstruktøruddannelsen øst for Storebælt

25-06-2018: Ekstraordinært møde i Vildtforvaltningsrådet om ulv

En revision af ulveforvaltningsplanen er under udarbejdelse, og inden sommerferien forventes det at miljø- og fødevareministeren udsender en version 2 af forvaltningsplanen for ulv. Derfor træder vildtforvaltningsrådet ekstraordinært sammen den 3. juli for at drøfte Rådets endelige indstilling.

21-06-2018: Overblik: Regler og muligheder for udsætning af fjervildt

Vi får i øjeblikket mange henvendelser omkring regler og muligheder for udsætning af vildt. Derfor har vi samlet en oversigt over relevante links og film, så du kan få overblikket.

21-06-2018: Temaaften om hjortevildt

Onsdag den 21. juni inviterede Danmarks Jægerforbund til temaaften i Silkeborg om hjortevildtet. Det blev til en spændende aften med debat og viden.

20-06-2018: Med navns nævnelse

På baggrund af en konkret sag, som Naturstyrelsen har behandlet, slår direktør for styrelsen, Peter Ilsøe, fast, hvad der sker, hvis man som privatperson anmelder skydetårne eller -stiger, som man mener er ulovligt opsat.

20-06-2018: Bliv NaturligVis søger mentorer

Bliv NaturligVis arbejder med at formidle jagt, fiskeri og natur til børn og unge. Lige nu søger de frivillige mentorer, som kan lede et netværk af frivillige formidlere.

20-06-2018: Dåvildt, ulv og gæs på dagsordenen i Vildtforvaltningsrådet

Fra kortnæbbede gæs på Svalbard i nord, over bekendtgørelser i København til ulvehegn i Jylland. Vildtforvaltningsrådet kom endnu engang vidt omkring på mødet den 19. juni. Få overblikket over de behandlede emner her.