06-01-2015: Hjemme på jagt-jule-ferie

De fleste danske jægere drager indlysende nok til udlandet, når de skal på jagtrejse, men for udenlandsdanskeren Per Agerlund Jacobsen, der siden 2009 har været bosat på den anden side af jordkloden i New Zealand, forholder det sig i nogen grad modsat.

06-01-2015: Hjemme på jagt-jule-ferie

05-01-2015: Claus Lind Christensen: velkommen til 2015!

Røgen fra nytårskrudtet er efterhånden drevet væk, og det er tid at se frem mod det kommende års mange spændende opgaver i Danmarks Jægerforbund for både tillidsfolk, medlemmer og ansatte. Danmarks Jægerforbundets formand, Claus Lind Christensen, løfter her i sin nytårshilsen lidt af sløret for nogle af de mange store og spændende både administrative og politiske opgaver, der står på dagsordenen i 2015.

05-01-2015: Claus Lind Christensen: velkommen til 2015!

15-05-2012: test News

testtesttest