23-02-2017: Ulven er stadig ingen hellig ko

Ulvedebatten har fået nyt liv med nyheden om, at der går to ulve sammen i Vestjylland. Det ændrer dog ikke på Danmarks Jægerforbunds grundlæggende holdning til ulven.

23-02-2017: Ulven er stadig ingen hellig ko

22-02-2017: Når dyr bliver trælse: Kom til socialt foredrag – eller bliv selv vært i jagtforeningen

Sæt jer sammen, få lidt kaffe og måske en kage. Og se så et spændende foredrag direkte fra Aarhus Universitet – gratis. Sådan lyder tilbuddet til alle – jægere, som ikke jægere – når der blændes op for foredraget ”Når dyr bliver trælse” rundt om i hele landet den 28. februar og 1. marts.