17-09-2018: FM i jægersporting: Henrik ”sikrede” sig sejren

Ved sidste års forbundsmesterskab i jægersporting missede Henrik Andreasen guldet, da han under omskydningen glemte at afsikre sit gevær. I år udviste han til gengæld nerver af stål og vandt mesterskabet i fornem stil med 98 træf ud af 100 mulige.

17-09-2018: DJ i TV 2: katte skal have samme status som hunde

Katte skal mærkes, registreres og holdes på ejendommen. Det var budskabet fra DJ-formanden, da TV 2 News søndag morgen kiggede nærmere på katte i naturen.

14-09-2018: Første stykke vildt nedlagt med rovfugl

Forleden var det buejægerne, og nu er det falkejægerne: Det første stykke vildt er blevet nedlagt med en jagtfalk, siden det igen blev lovligt af jage med visse rovfugle.

14-09-2018: Afrikansk svinepest har nået Belgien

Den frygtede svinesygdom har taget et stort hop og er nu konstateret i Belgien. Nu som tidligere er det vigtigt, at jægerne tager de nødvendige forholdsregler i forbindelse med jagt i udlandet.

13-09-2018: Høring i parlamentet om fremtidens CAP

Indtryk fra konference: Intergroup session “Small Game Conservation” i Europa parlamentet om fremtidens CAP (Fælles Europæiske Landbrugspolitik).

13-09-2018: De europæiske jægere bidrager til biodiversitet

Biodiversitet, markvildt og den fælles europæiske landbrugspolitik var væsentlige emner forud for FACEs (Den Europæiske Sammenslutning af Jagtorganisationer) generalforsamling 2018.

12-09-2018: I vand til knæene

En ungjæger, William fra Glyngøre, trodser mørke, vand og drilske kommentarer fra sin mentor. Han vil bare afsted på andejagt.

11-09-2018: FM i jagtbueskydning 2018: Regn og vind slår ingen buejæger af sin pind

De højere magter havde tilsyneladende ladet vandet løbe, for regnen silede bogstaveligt talt ned over de fremmødte buejægere lørdag den 8. september. Der skulle nemlig fordeles guld, sølv og bronze inden for tre klasser ved dette års forbundsmesterskab i jagtbueskydning.