29-10-2018: Manglende side i medlemsbladet

På grund af en meget beklagelig produktionsfejl er der forsvundet en hel side fra medlemsbladets novembernummer. Siden findes her.

29-10-2018: Koordineret jagt i Region Syddanmark

Den 13. januar 2019 opfordrer Den Regionale Hjortevildtgruppe Sydjylland alle jægere og lodsejere i forvaltningsområdet til at afholde fælles koordineret jagt efter hinder, dåer og kalve i deres lokalområde.

29-10-2018: Markvildttur til Holland

I perioden 2016-2020 afvikles Interreg projektet NSR PARTRIDGE, med deltagelse af både Holland, Belgien, Tyskland, England og Skotland. Formålet med projektet er at øge biodiversiteten med 30%. Som indikatorart har man valgt agerhønen.

29-10-2018: Snart sidste chance for at tælle i år

De sidste tællinger i 2018 bør være foretaget på nuværende tidspunkt, så er der kun tilbage at få returneret tællekortene til de forskellige vildt- og naturkonsulenter.

26-10-2018: DJ ønsker en reel indsats i landbrugslandet

I går havde folketingsmedlem Thomas Danielsen (V) sammen med FJD inviteret til en høring på Christiansborg om mangfoldighed i agerlandet. Målet var at belyse, hvad der skal til for at øge naturværdierne i det åbne land.

26-10-2018: Debatmøder om fremtidens organisationsstruktur i DJ

Vil du have indflydelse på aktiviteterne i Danmarks Jægerforbund og strukturen vi skaber dem i? Så kom til Strukturudvalget debatmøde om fremtidens organisationsstruktur i Danmarks Jægerforbund i din kreds.

26-10-2018: Ulvesagen: DJ ekskluderer medlem med øjeblikkelig virkning

Danmarks Jægerforbund har på et hovedbestyrelsesmøde her i eftermiddag besluttet, at den 66-årige jæger, der skød og dræbte en ulv på en mark ved Ulfborg, ekskluderes af Danmarks Jægerforbund med øjeblikkeligt virkning.

25-10-2018: Nyt Nordeuropæisk samarbejde med fokus på trækvildt

Trækvildt var det eneste emne på dagsordenen, da Danmarks Jægerforbund i weekenden var vært for et nordeuropæisk møde i Jagtens hus. Repræsentanter fra Holland, Tyskland, Irland, England, Norge, Sverige, Finland og Danmark var sammen med en repræsentant fra FACE og Vildtforvaltningsrådets formand samlet for at drøfte mulighederne for sikring af fremtidens jagt på en lang række trækvildtarter.