05-07-2018: Video: Stemninger fra Naturmødet

Naturmødet i Hirtshals er en oplevelsesrig begivenhed, som bringer mange interessante problemstillinger op til debat. Stemningen er desuden i top, så hvis du ikke har givet dig selv chancen for at opleve Naturmødet på nært hold, har du her mulighed for at fornemme den gode stemning. Måske får du lyst til at tage turen til Hirtshals næste år, hvor succesen gentages.

05-07-2018: Respekt for racespecifikke forskelle

Det ville være en fattig hundeverden, hvis der kun fandtes én hunderace - og dermed intet at vælge imellem. Men når du vælger hunderace, skal du have respekt for forskellene.

04-07-2018: Gang i sommercampene

I øjeblikket afvikles der landet over sommercamps for børn i alderen 8-12 år, og allerede nu har både børn og frivillige haft adskillige gode oplevelser. Der er nemlig blevet nedlagt bukke og fanget fisk flere steder, og dermed får børnene kød til aftensmaden.

04-07-2018: Hvorfor minus regulering af rævehvalpe på biotopplanejendomme?

03-07-2018: Jagttegn udkommer nu også som E-bog

Danmarks Jægerforbund og SEGES er klar med en opdatering af materialet Jagttegn, så det matcher tidens undervisningstekniske muligheder

03-07-2018: Revision af ulveforvaltningsplanen

På et ekstraordinært møde i Vildtforvaltningsrådet i dag blev andet udkast til forvaltningsplan for ulv drøftet. Jægerforbundet er overordnet tilfreds med dagens drøftelse, herunder den nye definition af en problemulv, som tages til efterretning. Dog skal nødret over for jagthunde gøres mere tydelig, og så skal jagttegnsmidlerne hverken anvendes til kompensationsordninger eller hegn.

03-07-2018: Nu må mårhund jages hele natten

Den 1. juli trådte den nye vildtskadebekendtgørelse i kraft, og med denne kom den længe ventede mulighed for at regulere mårhund hele døgnet uden at skulle søge om tilladelse.

03-07-2018: Oprettelse af baitplads til mårhund

Én af de meget effektive metoder til bekæmpelse af mårhund er oprettelse af såkaldte baitpladser (foderpladser), hvor der fodres for at lokke mårhunden til.