13-03-2019: Et nyt kuld jagttegnskursuslærere er undervejs

Forårets intensive og benhårde fem dages-kursus for kommende lærere i jagttegnskurser er i øjeblikket i fuld gang. I alt 18 mand fra hele Danmark er på skolebænken.

En del af kurset omhandler vildtsygdomme og hygiejne. Her får kursisterne Jægerforbundets og DTU's kompetencegivende hygiejnebevis.

13-03-2019: Et nyt kuld jagtegnskursuslærere er undervejs

12-03-2019: Kredsmøde i Kreds 7: Skydebaner og struktur i skudlinjen

Miljøudfordringerne fyldte godt på årets kredsmøde i Kreds 7.

12-03-2019: Flere unge i vestjyske jagtforeninger

Der er fremgang at spore i de to jagtforeninger i Holstebro, og rigtig mange af de nye medlemmer er under 30 år.

11-03-2019: Beskeden nordjysk tilbagegang i antallet af medlemmer

125 jægere deltog i årsmødet i kreds 1, hvor alle blev opfordret til at spejde efter flere støttemedlemmer.

11-03-2019: Kredsmøde i Kreds 6: Fordømmer havørnedrab

Deltagerne på mødet i Kreds 6 i Store Damme på Møn tager i en fælles udtalelse skarp afstand fra drabet på en havørn, der 15. februar blev fundet død på Sydlolland med to hagl i kroppen.

11-03-2019: Kredsmøde i Kreds 5: Og formanden rejste sig - det afgørende øjeblik

Kredsmødet på Fyn bød på pæne tal fra året , der gik, samt en mulig opblødning på samarbejdsproblemer i kredsen.

08-03-2019: EU-konference om bevaring af engfuglearter

Iben Hove Sørensen, trækvildtkonsulent ved Danmarks Jægerforbund, deltog den 5. marts 2019 i en europæisk konference om forvaltning af rovdyr i engfuglenes yngleområder. Konferencen fandt sted i Europaparlamentet og var arrangeret af FACE.