14-08-2018: Få kompetencer og indflydelse med DJs lederuddannelse

Den 6. til 8. september afholder Danmarks Jægerforbund endnu et forløb med grundmodulet til DJs lederuddannelse. Du kan stadig nå at tilmelde dig, hvis du vil have stærke lederkompetencer på cv'et og medindflydelse på jagten i Danmark.

13-08-2018: Vildtsmagen af Kronjylland

I forbindelse med Randers Ugen åbnede Kronjyllands Jagtforening sammen med Randers Produktionshøjskole en pop-up-restaurant, hvor vildtkød blev præsenteret som en bæredygtig ressource. Det blev en særdeles velbesøgt og velsmagende succes.

13-08-2018: Racedysten 2018, resultater

Tæt på 100 tilmeldte ekvipager leverede ved Racedysten 2018 en flot indsats i sommervarmen.

09-08-2018: Riffelskribent søges til Jæger

Er du vild med rifler? Så er det måske dig, vi søger som skribent på Jæger.

08-08-2018: Overvægt af hundyr?

Af det detailindberettede kronvildtudbytte fra sæsonen 2016/17 fremgår, at 49 % af de indberettede voksne dyr var hjorte. Ofte fremføres det i debatten, at når kronvildt fødes i kønsforholdet en til en, så passer det forbilledligt, at afskydningen også fordeler sig sådan. Flere studier viser dog, at kønsforholdene blandt kalvene allerede ved fødslen har en overvægt af hunner, og at det tager til helt frem til jagtsæsonen. Samtidig er erfaringen, at en tæt bestand bevirker fødslen af endnu flere hindkalve.

08-08-2018: Nuttet, buttet og lille?

En af de ting, som kan sætte sindene i kog blandt kronvildtjægere, er jagt på kalve i september. Holdningerne er – som altid i kronvildtdebatten – mange, men hvad siger fakta?

07-08-2018: NM i kombineret jægerskydning: Bronze med ét sølle point

Fredag den 3. og lørdag den 4. august blev der afviklet NM i kombineret jægerskydning på Herning Jagt Center i Ørre. Danmarks Jægerforbund var vært ved det store arrangement med deltagelse fra Finland, Norge, Sverige og naturligvis Danmark. I alt 133 skytter.

03-08-2018: Gåsejagt i skjorteærmer - akkompagneret af lyn og torden

For første gang siden augustjagten forsvandt efter 1993-1994 sæsonen er det igen muligt at drive jagt i sommervarmen på grågæs. Kom med nogle af de første jægere på gåsejagt i skjorteærmer.