19-11-2018: DJ arbejder aktivt for bedre vilkår for landbruget

Danmarks Jægerforbund har i årevis arbejdet målrettet på at skabe bedre rammer for landbruget, så erhvervet kan genskabe og etablere mere natur i landbrugslandet. I de senere år er det lykkedes Danmarks Jægerforbund at bidrage til regelforenkling og forbedrede muligheder for at lave vildtpleje på landbrugsarealer.

16-11-2018: I baronens eng

Historien om en helt almindelig fællesjagt, som de udfolder sig overalt i Danmark i denne tid.

15-11-2018: Kom til temaaften om Mårhunden på Fyn

Danmarks Jægerforbund, kreds 5 inviterer alle fynske jægere til en aften om mårhunden og bekæmpelsen af den i Svendborg.

15-11-2018: OBS: Fejl i noden til FM 2019

Der har sneget sig en lille fejl ind i noden til FM i Jagthorn 2019. Fejlen har ikke betydning for, hvordan stykket spilles, men en rettet version er nu tilgængelig online.

14-11-2018: Få en eksklusiv weekend med Bobby Robertson

Vi gentager succesen fra sidste år - og skruer lidt op: I marts 2019 afholder vi over en hel weekend et eksklusivt seminar med en af Europas bedste jagthundeinstruktører: Bobby Robertson. Tilmeldingen åbner 5. januar efter først til mølle princippet.

13-11-2018: Årets vildtret 2018 blev kåret på Als

Otte af landets bedste kokke forvandlede forskelligt vildt til fantastiske retter. Den nystiftede forening, Vildt Gastronomi, stod bag hele arrangementet i Mommark Færgegård.

12-11-2018: Vingeundersøgelsen - mange krikænder!

I modsætning til sidste år har Vingeundersøgelsen i år modtaget mange vinger fra krikænder. Få overblikket over oktobers resultater og deltag selv ved at at sende vinger ind og få et lod i konkurrencen om en jagtrejse.

09-11-2018: Danmarks Jægerforbund søger 6 forbundsinstruktører jagthund

Vil du være med på holdet, som en af 6 forbundsinstruktører i Danmarks Jægerforbund, så har du nu muligheden for at søge stillingen som forbundsinstruktør jagthund.